Четвер, 23.01.2025, 21:17
Товариство любителів Indie-rock
Головна | Зовнішні ознаки Indie-people - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Зовнішні ознаки Indie-people
ArdenkaДата: Неділя, 11.05.2008, 20:51 | Сообщение # 1
Любитель
Статус: Offline
Чи існують якісь більш-менш окреслені зовнішні ознаки інді?
Як по-вашому виглядають інді-кідс і чи є такі в UA??

Для мого імхо - це DIY-фішки, завужені джинси, скейтера-кеди-etс, сумки через плече, кліткові прінти, ч/б, шмотки а-ля секонд..)

Ділимось асоціаціями!)))

everything on its right place

ЧайкаДата: Понеділок, 12.05.2008, 00:31 | Сообщение # 2
Продвинутий Любитель
Нехай краще не буде в Україні популярним інді-рок, ніж будуть існувати інді-кіди...На мою думку, інді-рок розрахований на людей психічно і морально встановлених, які не будуть за одягом окреслювати чи індентифіковувати осіб, які слухають інді-рок.

You can feel without a touch
And you can hear without speakers
Of course you'll see without tv
And we will run without sneakers

PatlatujДата: Понеділок, 12.05.2008, 00:53 | Сообщение # 3
Любитель
Quote (Чайка)
Нехай краще не буде в Україні популярним інді-рок, ніж будуть існувати інді-кіди...На мою думку, інді-рок розрахований на людей психічно і морально встановлених, які не будуть за одягом окреслювати чи індентифіковувати осіб, які слухають інді-рок.

Підтримую! Не потрібно нам ще одного псевдо-інді-руху як ото імо...
Аж гидко стає, коли подумаю, що буде бігати ціла купа підлітків в однакових "штанішках","маєчках" і "скейтерах" і кричати: ми інді-кіди...тра-ля-ля...
В такому випадку краще вже голому ходити, аніж бути схожим на когось! angry

ЧайкаДата: Понеділок, 12.05.2008, 00:58 | Сообщение # 4
Продвинутий Любитель
Можна сказати одне, що цей музичний стиль таки впливає на свідомість. Але змінює її не в сторону масового абажання певного типу одягу, а в підході до одягання загалом. Вільний стиль в музиці- вільний стиль в одязі)

Повідомлення відредаговано: Чайка - Понеділок, 12.05.2008, 01:00

ArdenkaДата: Понеділок, 12.05.2008, 11:00 | Сообщение # 5
Любитель
Quote (Чайка)
Вільний стиль в музиці- вільний стиль в одязі)

Це, і все що було сказано вище, звучить дуже ідеалістично, і я б хотіла з цим погодитись, але...
Вільний стиль в музиці=відсутність будь-яких стильових рамок, тоді як відрізнити інді від не-інді?)
з таких принципів - незалежності, новаторстві, індивідуальності чи не кожна муз-культура починається... але згодом все-одно одно все зводиться до форми, а зміст, і треба бути свідомими цього, відходить на задній план.
Погодьтеся, що впізнавані риси є, але не треба цього так боятися! На вас ніхто не натягне "інді-штанішки" ітд ітп), а зграї підлітків...вони вже бігають, на то вони і підлітки. Їх захоплює відчуття "нової хвилі", вони тішаться приналежністю до якоїсь соц. спільноти.. в мене таке викликає хіба усмішку smile
Мені, суто з дизайнерського погляду, цікаво дослідити візуальні ознаки стилю і їхній прямий зв'язок з музикою та психологією.

everything on its right place

ЧайкаДата: Понеділок, 12.05.2008, 12:19 | Сообщение # 6
Продвинутий Любитель
Ну тоді що ж можна сказати про стиль інді-слухачів? Якось складно виділити певні рамки. Навіть з фотографій виконавців видно, що одяг може бути найрізноманітнішим. Я думаю, що інді на то і називається інді, що незалежний від чогось. І кожна річ, до якої можна приставити приставку інді- вибуває зі списку речей, які можна ідентифіковувати і порівнювати з чимось. Та й щодо музики-тут теж важко встановити окремі правила чи конкретно сформулювати визначення цього стилю. Значить інді є для того, щоб відірватись від оцих всіх типажів, правил. І якщо вже почнеться таке, що будуть носити якийсь певний одяг, який би казав, що я слухаю інді-рок, то це би було зовсім не незалежно, а навпаки-з'явились би обмеження.
Але якось таки можна на вулиці побачити інді-людину. Неординарність у звичайному чи то внутрішня свобода...

Andy_oДата: П`ятниця, 16.05.2008, 11:41 | Сообщение # 7
Любитель
Я вважаю, що люди, які слухають ту чи іншу музику мають одягатися так. як їм підкаже серце чи як слухач сам забажає. Головне, щоб ми слухали таку музику за подобанням, а не тому, що це є модно!!!

burjafanaДата: Субота, 24.05.2008, 16:31 | Сообщение # 8
Любитель
Quote (Andy_o)
Я вважаю, що люди, які слухають ту чи іншу музику мають одягатися так. як їм підкаже серце чи як слухач сам забажає. Головне, щоб ми слухали таку музику за подобанням, а не тому, що це є модно!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++1
а ті шо тут противляться хай заглянуть в свій гардероб і побачать............................................

ЧайкаДата: Понеділок, 26.05.2008, 23:55 | Сообщение # 9
Продвинутий Любитель
Quote (burjafana)
а ті шо тут противляться хай заглянуть в свій гардероб і побачать............................................

Що побачать?Хочеш сказати, що я тут противлюсь масовості, а сама одіваюсь так, як усі? А як ти це визначила?

burjafanaДата: Вівторок, 03.06.2008, 22:38 | Сообщение # 10
Любитель
так ти ж непротивишся?

P.S. "противляться"- ті що стверджують ніби імідж це не вияв людиною себе, ТИ ж непротивишся шо зовнішність людини повинна відповідати її внутрішньому стану (зацікавленням).

ЧайкаДата: Середа, 04.06.2008, 14:38 | Сообщение # 11
Продвинутий Любитель
burjafana, той імідж, який використовує маса людей-це не імідж, це "подрожаніє". Загалом я кажу про таке, коли люди одівають однакові речі, бо цього вимагає мода, культ стилю. Для прикладу, "емо-слухачі" роблять зачіски під один типаж, штанці завужені всі одинакові, скейтера і сумки-все одинакове, куплене в новомодних магазинах чи на базарах, де масово розпродаються модні речі. Я НЕ противлюсь тому, коли людина собі справді створює імідж сама, як підказує серце. Гірше, коли одівається так, як усі і каже, що це вона собі імідж створила. Я проти того, щоб інді-стиль ніс за собою якісь рамки в одязі.

burjafanaДата: Четвер, 05.06.2008, 22:45 | Сообщение # 12
Любитель
Quote (Чайка)
burjafana, той імідж, який використовує маса людей-це не імідж, це "подрожаніє". Загалом я кажу про таке, коли люди одівають однакові речі, бо цього вимагає мода, культ стилю. Для прикладу, "емо-слухачі" роблять зачіски під один типаж, штанці завужені всі одинакові, скейтера і сумки-все одинакове, куплене в новомодних магазинах чи на базарах, де масово розпродаються модні речі. Я НЕ противлюсь тому, коли людина собі справді створює імідж сама, як підказує серце. Гірше, коли одівається так, як усі і каже, що це вона собі імідж створила. Я проти того, щоб інді-стиль ніс за собою якісь рамки в одязі.

да, при зустрічі з близнюками в одинаковому одязі я настільки збуджуюсь що втрачаю над собою контроль.

мені легше спілкуватися з незнайомими людьми які одягнені приблизно в тому ж стилі що мені подобається, позаяк відповідно і їхній світогляд має щось спільне з моїм

DyvynaДата: Неділя, 29.06.2008, 18:28 | Сообщение # 13
Любитель
1.Инди должны улыбаться!
2.Инди должны бухать!
3.Индями на все похуй!
4.Инди не имеют ярлыков!
5.Инди носят свитера на рубашку, желательно с гастуком!
6.Инди носят зауженные штаны!
7.Инди любят конверсы, и обычные кеды!
8.Если Инди видят чуваков со значками, они говорят, что им пох на их значки, и они никогда не оденут значки, потому что они инди!
9.Каждый инди обязан знать еще одну Инди группу кроме Арктических Обезьян и Строукс, чтобы понтоваться перед другими инди!
10.Чтобы стать Инди не надо отрезать челку, нужно одеть темные очки, и сказать что ты Винтаж!
11.Инди смеются над теми кто не знает что такое Винтаж!
12.Инди никогда не скажут что они инди, но когда их спросят в автобусе или в метро что они слушают, они ооочень громко заорут "Строокс!"
13.Чтобы играть трушный Российский Инди вместо Панка, достаточно "овердрайв" сменить на "клин".
14.Чтобы трушную Российскую Инди группу точно не путали с Панк группой, название должно быть одним из английских слов которые давались в начале первого класса.
15.И последнее. Каждый уважающий себя инди рокер, должен ввести в яндексе слово "Индирок", чтобы до конца ощутить себя крутым.

icedreamДата: Неділя, 29.06.2008, 19:40 | Сообщение # 14
Любитель
Indie- це свобода руху , одягу,думок почутів.Яка взагалі різниця як ти одягнений чи як гламурний подонок чи як нормальна людина головне це стан думок та душі.Головне щоб ти себе почував комфортно і тобі одяг приносив радість і доповнював тебе!!!

indie lover

ЧайкаДата: Вівторок, 01.07.2008, 20:35 | Сообщение # 15
Продвинутий Любитель
Ну якщо вже робити висновки на основі стилю інді-виконавців, то видно британські типажі-піджаки, плащики, шалики і т.п.
До формування цієї думки долучився Patlatuj.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Меню сайту
Форма Входу
Міні-чат