Тема,власне,неоригінальна,несвіжа...Але раз я перша відкриваю.то про шо ше жИж)))) Але давайте писати сюди своїх улюблених виконавців,за шо ми їх лоюбим,коли вперше почули і все про то. Dryburgh Soul!
Mansun....останнім часом слухаю...подобається... Хлопці багато експериментували...кожна наступна пісня не схожа на попередню...сильний голос у вокаліста! Шкода, що гурт розпався але музика залишається! Вперше почув їх десь 3 місяці тому, навіть не почув, а прочитав про них на якомусь сайті, скачав....тоді і почув...
Є ще й інші улюблені виконавці, але зараз їх не слухаю, хіба інколи...такі як: The Kooks, The Killers, Manic Street Preachers, Kaizer Chiefs, Arctic Monkeys та інші...
Інді рулить!!!
Повідомлення відредаговано: Patlatuj - Понеділок, 17.03.2008, 23:49
The Kooks-перший гурт, про який у мене в інформаціях було написано Indie-rock...Arctic monkeys-дуже особливий гурт. А загалом, все потрошки зі списку "виконавці інді-року". Важко виділити щось конкретно. You can feel without a touch And you can hear without speakers Of course you'll see without tv And we will run without sneakers
То шо останнім часом довбить в машині: Moving Units, The Rakes, The Cinematics, Radio 4, Nine Black Alps, Sounds Like Violence, The Automatic, Black Eyes.......Black Eyes пре неподецкі!!!! А взагалі списочок можна продовжувати і продовжувати...
Я спершу вкусила собі музики такого гурту, як Kasabian))...Було це навесні минулого року...Потім потихеньку почала слухати якось цілком випадково Kaiser Chiefs...А потім я остаточно і невиліковно полюбила The Killers...Це триває і до тепер)))...Зовсім недавно полюбились Franz Ferdinand)
Якщо чесно, то я вже точно не пам'ятаю який гурт відкрив мені світ інді культури. Але можу сказати, що спочатку я слухав Нірвану. Потім я полюбив Muse, після почув Keane, чиє звучання впливає на мій внутрішній світ і по сьогоднішній день.)) Зараз я на одному подиху слухаю Kaiser Chiefs та Franz Ferdinand...Дуже поважаю їхню музику!))
перше що почув це були We Are Scientists. Тоді і зацікавився стилем "Indie rock". Зараз слухаю Arctic Monkeys, The Killers, Kaiser Chiefs, Franz Ferdinand, Bloc Party, Arcade Fire. Останнє що припало до душі The Kooks. Останній альбом суперово звучить в навушниках! ))
В мене зараз теж Kooksи в навушниках, хоча вони там вже давно поселились...)) В мене любов до інді витікає з Radiohead напевно.. і тісно переплітається з brit-rockом /називати Coldplay і т.д. бріт-попом - язик не повертається/ потім я сильно захопилася Muse... Arctic Monkeys, Yeah Yeah Yeas.. а зараз в плеєрі буває таке: Kasabian, Editors, Horrors, The National, Idiot Pillot, Art Brut, Eisley, The Pixies, Joy Division, Spoon, Cheese People, Kings Of Leon, Neon Plastix, Maximo Park, Someone Still Loves You Boris Yeltsin, The Wombats, The Arcade Fire, The Maccabees, Interpol, Foals, The Coral, Proton Proton, The Arcade Fire, Babyshambles, Switches, Rooney, The Libertines... от).... everything on its right place
Інді груп класних є дуже багато та ті що я слухаю є-Kooks,Snow Patro,Lifehouse,Keane,The Killers,Starsailor прослухайте раджу це просто бомба,Dashboard Confessional,Band of horses,Jimmy_Eat_World,Aqualung справді незалежна музика,Athlete,paolo_nutini,Stereophonics,Travis... Короче я слухаю багато інді груп, звертайтесь иожу багато класних порадити indie lover
Зараз просто жити не можу без The Cinematics, The Killers, One Night Only, Mystery Jets, Last Shadow Puppets,Glint, The Wombats, White Rose Movement, Black Wire, Five O'clock Heroes, MGMT, GOODBOOKS, The Strokes, Primal Scream,The Sunshine Underground.Kings of Leon просто неймовірні групи!! ... словом дуже багато різних груп)))
А я люблю The Killers,The Hives,Kaizer Chiefs, взагалі інді то кльово, я вже собі прикинув шо навіть кручє панка))) Хмельницький форевер(не через те що там базар)))