Четвер, 09.01.2025, 17:07
Товариство любителів Indie-rock
Головна | Те, що сподобалося - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Те, що сподобалося
obZolaДата: Субота, 26.07.2008, 16:43 | Сообщение # 1
Любитель
Статус: Offline
Давайте заливати сюди враження про прослухані альбоми і рекомендуватимемо один одному!ГгГг)))

Взагалі то, я нинаю, з чого почати, бо багато чого послухала свіженького.
Напевно, почну з Hadouken!
Отже, така собі групка з Британії, грають нью-рейв, хоча я то би скоріше назвала електро-панк. Почула їх вперше роки два тому, коли на екрани вийшов їхній перший сингл "That Boy That Girl". Файна така, заводна музичка. От. І два роки слухала всякі демки в очікуванні їхнього дебютного альбому, поки він не вийшов. Коли вийшов альбом, я так і не зрозуміла, шо це, тобто, він мені процентів на 50 сподобався. Але все ж, рекомендую. Можливо, в когось хороший настрій і захочеться поскакати, то це буде якраз перша кляса)))

Додано (26.07.2008, 16:40)
---------------------------------------------
Блін, таку месагу накатала про Dirty Pretty Things і їх новий альбом, а вона пропала((( Ну, в двох словах-новий альбом, другий "Romance At Short Notice". Порівняно з першим, як на мене, гірший. Нинаю, як кому, але хотілося б почути думки.Я вже не буду говорити знову про те, яка то трагедія розпад The Libertines для шанувальників інді. Але вони творять і випускають альбоми.Рекомендую)))

Додано (26.07.2008, 16:43)
---------------------------------------------
Ще одна річ, про яку зараз напишу (решта потім biggrin ) і яку нуууу просто обов"язково раджу всім.
Напевно, всім добре відома група The Fratellis і альбомчик "Costello Music". Справді чудові речі.
Учасники групи випустили в червні альбомчик, другий також, "Here We Stand ". Спочатку якось мені не йшов. Але потім....Люди, обов"язково послухайте!Не пошкодуєте!!! hands heart

Прикрепления: 7693982.jpg (139.1 Kb)

Dryburgh Soul!

ЧайкаДата: Понеділок, 28.07.2008, 00:21 | Сообщение # 2
Продвинутий Любитель
Hadouken-будемо пробувати.
The Fratellis-другий гурт після Куксів альбом якого я слухала від першої до останньої пісні із задоволенням. Правда другий альбом з першого враження-розчарування, бо чекала чогось неймовірного. Не знаю...Ще буду шукати тексти пісень, роздивлятись, може зміниться думка, але обожнювати цей альбом я, мабуть, не буду mellow
Навіть не знаю, як так сталось, але після першого прослуховування мені не сподобались Mando Diao...Зараз тільки те і роблю, що слухаю їх. Це не така вже новина і зовсім не новенький гурт, але хотілось відмітити свою любов до них. За своїми властивостями різноманітні в них пісні-це плюс.
Також дуже хороше слово скажу про Black Kids. Особлива річ. Дуже мені підходить, хоч тільки недавно їх знайшла.
Багато є цікавих гуртів, відносно нових. Але не все потрапляє до рук. Давайте ділитись враженнями та знаннями)

You can feel without a touch
And you can hear without speakers
Of course you'll see without tv
And we will run without sneakers

obZolaДата: Понеділок, 28.07.2008, 14:07 | Сообщение # 3
Любитель
Мммм, мені спершу теж Фрателлі с не сподобалися, так плювалася, мов, старіють, таке лайно випустили, а потім так захопилася!)))

Mando Diao теж не люблю. І ніколи не любила. Якось вони мене нічим не зачіпають, взагалі.

Dryburgh Soul!

ЧайкаДата: Вівторок, 29.07.2008, 23:48 | Сообщение # 4
Продвинутий Любитель
Beck Modern, Kate Nash. От. Зачіпили) Ходжу і наспівую в голові їхні мелодії, вже замучилась. Сподобалась історія початку творчості Kate Nash.

You can feel without a touch
And you can hear without speakers
Of course you'll see without tv
And we will run without sneakers

obZolaДата: Середа, 30.07.2008, 20:31 | Сообщение # 5
Любитель
Kate Nash люблю. І альбомчик в неї файний. Голос такий, ні з ким не спутаю))Хоча її і порівнюють з Lilly Allen.
Люблю CSS. Досить цікава група. Чо цікава...иии, ну, просто мене пре)))))

Послухала Black Kids. нинаю, шось вони мене нічим не привабили)))))

Dryburgh Soul!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Меню сайту
Форма Входу
Міні-чат
Наше опитування
Який гурт вважаєте кращим?
Всього відповідей: 94
Друзі сайту
Статистика