Давайте заливати сюди враження про прослухані альбоми і рекомендуватимемо один одному!ГгГг))) Взагалі то, я нинаю, з чого почати, бо багато чого послухала свіженького.
Напевно, почну з Hadouken!
Отже, така собі групка з Британії, грають нью-рейв, хоча я то би скоріше назвала електро-панк. Почула їх вперше роки два тому, коли на екрани вийшов їхній перший сингл "That Boy That Girl". Файна така, заводна музичка. От. І два роки слухала всякі демки в очікуванні їхнього дебютного альбому, поки він не вийшов. Коли вийшов альбом, я так і не зрозуміла, шо це, тобто, він мені процентів на 50 сподобався. Але все ж, рекомендую. Можливо, в когось хороший настрій і захочеться поскакати, то це буде якраз перша кляса)))
Додано (26.07.2008, 16:40)
---------------------------------------------
Блін, таку месагу накатала про Dirty Pretty Things і їх новий альбом, а вона пропала((( Ну, в двох словах-новий альбом, другий "Romance At Short Notice". Порівняно з першим, як на мене, гірший. Нинаю, як кому, але хотілося б почути думки.Я вже не буду говорити знову про те, яка то трагедія розпад The Libertines для шанувальників інді. Але вони творять і випускають альбоми.Рекомендую)))
Додано (26.07.2008, 16:43)
---------------------------------------------
Ще одна річ, про яку зараз напишу (решта потім ) і яку нуууу просто обов"язково раджу всім.
Напевно, всім добре відома група The Fratellis і альбомчик "Costello Music". Справді чудові речі.
Учасники групи випустили в червні альбомчик, другий також, "Here We Stand ". Спочатку якось мені не йшов. Але потім....Люди, обов"язково послухайте!Не пошкодуєте!!!